ΑΠΟΘΗΚΕΣ
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ
ΕΠΑΦΗ

 

   

 

Ημερολόγιο Εκθέσεων Οκτωβρίου 2020


Θέμης Θεμιστοκλέους 50 Χρόνια Πορεία, Σπουδής και Έργου

Στέλλα Τραχανά Ανατροπές

Karina Bunya Μυστηριώδης Ρώσσικη Ψυχή 

ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ κάποιων ανθρώπων της πόλης μας, κάθε Σκαλιώτης να μπορεί να γευτεί την κυπριακή κουλτούρα σένα χώρο που θα τον κάνει κτήμα του. Από το Χάνι του 1880, που δίνει τη θέση του στις αποθήκες του 2014, αναβλύζει ο παραδοσιακός και σύγχρονος κυπριακός πολιτισμός.

Αθόρυβα με περίσσιο μεράκι, αφοσίωση, κέφι και υπέρμετρο ενθουσιασμό οι εμπνευστές μετέτρεψαν τις αποθήκες ξυλείας του 1925 σε πρωτοποριακές αποθήκες. Με προσωπικό κόστος υποστηρίζουν κάθε νέα ιδέα και καλλιτεχνική άποψη η οποία μπορεί να βρει το δικό του στέκι στο χώρο που δημιούργησαν. Όποιος μπορεί και φορτίζει την ερημιά έχει ακόμα ανθρώπους μέσα του.

Στην αφωνία της εποχής μας αναβιώνει το παλιό καφενείο, χώρος ζύμωσης καλλιτεχνικών και κοινωνικών αναζητήσεων με καφέ, τάβλι, μουσική και παρεῒστικη ατμόσφαιρα. Ροές της θάλασσας κι εσείς Κώστας, Άρτεμις, Θέκλα, Γιουλιάνα, Στέφανος των άστρων μακρινές επιρροές παρασταθείτε μου, παιδιά της νέας γενιάς συμπληρώνουν το χθες.

 

Ο Πολυχώρος Αποθήκες είναι ένας μοναδικός και ευέλικτος χώρος στη καρδιά της Λάρνακας. Προσφέρεται για το κοινό με στόχο την προαγωγή του πολιτισμού, των τεχνών, των γραμμάτων και διάφορων άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων. Πρόκειται για έναν άρτια οργανωμένο χώρο, με μια μεγάλη αίθουσα 480 τετραγωνικών μέτρων και δύο ειδικές αίθουσες με απεριόριστες δυνατότητες φιλοξενίας συνεδριών, συμποσίων, σεμιναρίων, ημερίδων, ενημερωτικών εκδηλώσεων, συναντήσεων εργασίας, και διαλέξεων.

  • Αίθουσες με χωρητικότητα από 8 μέχρι 300 συνέδρων.

  • Στη καρδιά της Λάρνακας, εύκολα προσβάσιμο, με άφθονο χώρο στάθμευσης σε απόσταση 30 μέτρων.

  • Προσφορά catering με σφραγίδα ποιότητας και πολύ προσιτές τιμές.

  • Δωρεάν Wi-fi σε όλες τις αίθουσες του Πολυχώρου.

  • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο και πρόθυμο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε περίπτωσης.

  • Υψηλής ποιότητας τεχνικές εγκαταστάσεις.

  Cafeteria Stephen Art Space
Theatre style 40 άτομα 45 άτομα 400 άτομα
Classroom 25 άτομα 25 άτομα 300 άτομα
Standing 70 άτομα 55 άτομα 600 άτομα
Banquet -  -

300 άτομα


Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας! Για να κλείσετε μαζί μας μια συνάντηση, ή για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

 

 
   

 

Love Apothikes